Gezichtsbehandelingen

Op deze pagina vindt u onder andere gezichtsbehandelingen. Voor iedereen is er wel een bijpassende behandeling. Of je nou acne hebt of gewoon wilt ontspannen. Ik werk met het merk Extenso. Dit is een merk waar iedereen tegen kan. Het is geschikt voor de gevoelige huid maar ook voor een acne huid. Bij het stomen wordt de huid via een stoomdamp lekker verweekt. Er komt een rustgevende geur in zodat u lekker gaat ontspannen.

Behandeling Prijs
Basis Gezichtsbehandeling €25,-
Plus Gezichtsbehandeling €35,-
Luxe Gezichtsbehandeling €45,-
Gemology €82,-
Acne behandeling €45,-

Basis Gezichtsbehandeling
Bestaat uit: reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker en een dagverzorging.

Plus Gezichtsbehandeling
Bestaat uit: reiniging, diepte reiniging, epileren van de wenkbrauwen, gezicht-, nek- en schoudermassage, stomen, masker en een dagverzorging.

Luxe Gezichtsbehandeling
Bestaat uit: reiniging, diepte reiniging, epileren van de wenkbrauwen, verven van de wenkbrauwen en wimpers, gezicht-, nek- en schoudermassage, stomen, masker en een dagverzorging.

Gemology
Dit is geen normale gezichtsbehandeling. Er wordt gebruik gemaakt van warme edelstenen en uw handen en armen worden meegenomen.

Acne behandeling
Bestaat uit: reiniging, diepte reiniging, uitzuiveren van de huid, stomen, masker, dagverzorging en advies voor thuis.
Indien u een doorverwijzing van de dokter heeft, kan deze behandeling vergoed worden door uw zorgverzekering. Informeer hierover bij uw eigen zorgverzekeraar.